خطای پایگاه‌دادهٔ وردپرس : [Duplicate entry '69bbed77e45b5fb68592a60119684ebd' for key 'wp_dolly_plugin_table.hash']
INSERT INTO wp_dolly_plugin_table (hash, url, time) VALUES('69bbed77e45b5fb68592a60119684ebd', 'https://blog.samaneahan.com/steel/build-gable-roof/', NOW())

مراحل اجرای سقف شیروانی

اگر به مناطق شمالی کشور سفر کرده باشید حتما سقف های شیروانی را دیده اید; سقف های شیبدار که در نواحی شارجه بسیار رایج است. استفاده از این سقف ها از قدیم الایام در مناطق شمالی کشور بسیار زیاد بوده و هنوز هم برای افزایش مقاومت سقف در برابر بارندگی و جلوگیری از تجمع رطوبت و آب باران در پشت بام استفاده می شود. نکته مهم این است که برای درست کارکردن این سقف ها باید به پله های سقف شیروانی توجه زیادی شود و این کار توسط متخصص انجام شود. با توجه به اهمیت این موضوع، در این مقاله نکاتی را در مورد اجرای این مدل از سقف ها و نحوه سفارش آنها بیان می کنیم. همینطور شما می توانید برای داشتن قیمت ناودانی به سامانه آهن مراجعه کندی.

آیا می دانید چرا سقف شیروانی در مناطق سرد و گرم کشور بیشتر دیده می شود؟

یکی از مهمترین دلایل اجرای سقف شیروانی در مناطق سردسیری مانند شمال کشور، بارندگی زیاد در این منطقه است. این سقف ها در برابر رطوبت کاملا مقاوم بوده و با توجه به اینکه به صورت شیب دار ساخته می شوند از تجمع آب باران و برف روی سقف جلوگیری می کنند. در مناطق گرمسیری کشور بارندگی ها اغلب ناگهانی و سیل آسا است و به همین دلیل احتمال آسیب به سقف در این مناطق زیاد است. داشتن سقف شیروانی باعث افزایش ایمنی خانه ها و محافظت از ساکنان خانه در هنگام بارندگی شدید می شود.

در کنار این موارد باید گفت که این نوع سقف عایق خوبی برای سرما و گرما است که باعث صرفه جویی قابل توجهی در مصرف انرژی می شود. در واقع استفاده از آنها در مناطق سردسیر و گرمسیری باعث می شود دمای داخل چه در زمستان و چه تابستان همیشه راحت باشد و نیازی به افزایش درجه وسایل سرمایشی و گرمایشی نباشد. نکته دیگر اینکه رنگ این سقف ها در مناطق سردسیر به گونه ای انتخاب می شود که نور خورشید را جذب کرده و محیط را گرمتر کند. در مناطق گرمسیری، رنگ های روشن اغلب برای جلوگیری از گرم شدن بیش از حد محیط با انعکاس نور خورشید انتخاب می شوند.

اطلاعات مهم قبل از سفارش انبار

قبل از شروع سقف شیروانی، باید شیروانی را سفارش دهید. کیفیت شیروانی ها و نحوه ساخت آنها در کیفیت نهایی سقف بسیار مهم است و به همین دلیل باید قبل از خرید به نکاتی که در این قسمت اشاره می کنیم توجه کنید.

ابتدا نوع سقف مورد استفاده را مشخص کنید تا در هنگام خرید دچار سردرگمی نشوید.طراحی سقف باید واضح باشد تا بتوانید شیروانی را با توجه به معماری سقف و میزان مقاومت مورد نیاز سفارش دهید.
با توجه به شرایط آب و هوایی محل، ارتفاع سقف و شیب شیروانی ها، نوع و میزان متریال را دقیقا مشخص کنید تا مجبور به خرید مجدد یا خرید مواد اضافی نباشید.
با توجه به سلیقه خود و سایر قسمت های نمای ساختمان، رنگ و طرح شیروانی را انتخاب کنید تا نمای ساختمان شما کاملا زیبا شود.
نکاتی که باید قبل از اجرای سقف شیروانی در نظر بگیرید!
قبل از شروع مراحل اجرای سقف شیروانی بهتر است نکاتی را در نظر داشته باشید که باعث افزایش استحکام سقف و ایمنی ساختمان می شود. رعایت نکردن این نکات می تواند در آینده برای ساکنین خانه مشکلاتی ایجاد کند و هزینه های زیادی را برای تعمیرات و حتی بازسازی سقف به همراه داشته باشد. در بخش بعدی به برخی از مهمترین نکات اشاره خواهیم کرد.

سقف های شیروانی برای ساختمان هایی با 4 طبقه یا کمتر قابل اجرا هستند.
مصالح مورد استفاده برای این سقف ها باید در برابر رطوبت و نور خورشید مقاومت کافی داشته باشند تا به مرور زمان فرسوده و پوسیده نشوند.
مقدار مصالح مورد نیاز برای سقف ها باید دقیقاً توسط مهندس تعیین شود. زیرا خرید مجدد مصالح می تواند باعث ایجاد ناهمواری در سقف شود و مواد زیاد نیز باعث هدر رفتن پول شما می شود.
بیشتر بخوانید: مقالات سخت افزاری

قیمت آهن آلات

مصالح مورد استفاده در سقف شیروانی

برای اجرای این سقف ها لازم است ابتدا مصالح لازم برای کار انتخاب شود. این مصالح با توجه به میزان بارندگی در محیط، میزان بار وارد شده به سقف و مقاومت مورد نیاز سقف انتخاب می شوند. سقف های شیروانی اغلب از خشت یا فلز ساخته می شوند که هر دو در برابر رطوبت و فشار وارده به سقف کاملاً مقاوم هستند. البته برای افزایش مقاومت سقف در برابر رطوبت و بارندگی لازم است تدابیری در حین اجرای آن اندیشیده شود. مراحل اولیه اجرای سقف شیروانی با مصالح مختلف یکسان است. به همین دلیل، قبل از اینکه به سراغ مواد فردی برویم، مراحل اولیه را بیان می کنیم.

مراحل اجرای سقف شیروانی

ابتدا باید پایه ای مناسب ساخت تا بتوان مواد لازم برای سقف را روی آن قرار داد. برای این منظور، اطراف سقف با یک پروفیل فلزی یا چوبی پوشانده می شود. این پروفیل به صورت کلاف قرار می گیرد که با مصالح مناسب به چهارچوب ساختمان متصل می شود. توجه داشته باشید که استحکام این سیم پیچ بسیار مهم است و اتصالات آن باید آنقدر محکم باشد که در اثر باد شدید یا نیروهای جانبی قوی از هم جدا نشوند. ابعاد و متریال این کلاف اغلب با توجه به ابعاد سقف، فاصله تا نقطه میانی، ارتفاع سقف و مصالحی که در آینده بر روی سقف قرار خواهند گرفت تعیین می شود و باید با دقت زیادی توسط مهندس پس از ساخت این کلاف جانبی باید سوراخ های سقف را به ترتیب از بزرگ به کوچک ایجاد کرد و در جای درست قرار داد. پس از قرار دادن بازشوها بر روی سقف، پروفیل اصلی نیز برای تکمیل زیرسازی آن قرار می گیرد. پس از انجام مراحل فونداسیون لازم است با استفاده از موادی مانند توری، پشم شیشه، ساندویچ پانل و چوب، فونداسیون را پوشش دهید. این پوشش در واقع همان چیزی است که رطوبت، سرما و گرما را در انواع سقف های شیروانی عایق می کند. نکته مهم تعیین دقیق میزان این مصالح و استفاده از مصالح با ساختار همگن است تا سقف از مقاومت کافی برخوردار باشد. سایر مراحل اجرای سقف شیروانی با توجه به نوع مصالح مصرفی متفاوت است که در ادامه به بررسی آنها می پردازیم.

مراحل اجرای سقف

پس از اتمام ساخت سقف، سقف نهایی با مواد مختلف ساخته می شود. یکی از مواد مورد استفاده در این فرآیند فلز است. استفاده از فلز برای پوشش سقف شیروانی باعث می شود این نوع سقف در برابر آب و هوا مقاوم باشد. بابون اقبال وزن کمی دارد، سبک است و قابلیت انعطاف دارد. پاکسازی در این سه گانه شرکت شروانی فلاتیجی، کاستان زاوجی و شیب کامورگیری پیش بینی شده است. این تمرین تا حد جدید میزان بارندگی و برف، سطح زیر سقف و میزان مقاومت آن بود.

پس از مشخص شدن این مشکل باید ورق های فلزی را روی سقف قرار داد و با کمک قطعات به یکدیگر محکم کرد. این فویل ها می توانند فویل های فولادی سرد یا فویل های داغ باشند. ورق های خنک اغلب ضخامت کمتری دارند و ورق های گرم عموماً دوام بیشتری دارند و در مناطق پر بارندگی استفاده می شوند. مزیت واقعی استفاده از این ورق ها این است که می توانید آنها را با شکل سقف مدیریت کنید.

چگونه یک پدیدمان سفالی را بسازیم

برای ساخت کاشی از کاشی های سفالی استفاده می شود که عایق های بسیار خوبی برای گرما و سرما هستند و با امکان گردش هوا در زیر سقف از تجمع باکتری ها و قارچ ها در این ناحیه جلوگیری می کنند. روش اجرای تراکوتا با کاشی های دیگر ایزیتا است و به آن ایزوله می گویند. در این روش، کف ظرف را با پرده می‌پوشانند تا مهر و موم ظرف را از سرامیک یا جلبک، خزه و غیره زیر سقف باشد.

برای اجرای این سقف ها ابتدا لایه ای از خاک رس زیر آنها قرار می گیرد که استحکام زیادی دارد و از نشتی سقف و ورود آب به داخل خانه جلوگیری می کند. سپس لایه ای از خاک رس جاذب قرار می گیرد که در برابر ترک های خاک رس در اثر تغییرات دما مقاوم است و اجازه نمی دهد محیط سقف مرطوب بماند و باعث ایجاد قارچ، جلبک یا خزه شود. علاوه بر این مواد از ایزوبند و شانه نیز برای آب بندی سقف و جلوگیری از ورود پرندگان به زیر کاشی های سفالی استفاده می شود.

توجه داشته باشید که کاشی های سفالی که برای ساخت سقف استفاده می شوند، بر خلاف محصولات سفالی تزئینی، در برابر پوسیدگی، خوردگی و تغییرات دما بسیار مقاوم هستند. این کاشی ها دارای تغییرات زیادی هستند که اغلب از نظر مقاومت تفاوتی ندارند. اما با توجه به شیب سقف و شکل مورد علاقه شما برای طراحی آن انتخاب می شوند. به دلیل وزن کمتر و مقاومت ذاتی کاشی های سفالی در برابر فشار وارده به سقف، تعداد کمتری پروفیل های چوبی و فلزی برای پایه این نوع سقف مورد نیاز است. این امر اجرای آنها را آسان تر از سقف های فلزی می کند.

مزایای طراحی سقف شیروانی

در این بخش به مزایای سقف شیروانی می پردازیم:

سقف های شیروانی اغلب دارای مصالح ارزان قیمتی هستند که هزینه های ساخت و ساز را کاهش می دهند.
این سقف ها وزن کمی دارند که فشار وارده بر دیوارهای جانبی را کاهش می دهد. در نتیجه نیازی به استفاده از تیرها و ستون های ضخیم نیست.
این سقف ها از جمع شدن آب باران و برف روی سقف و سنگین شدن آن جلوگیری می کنند. علاوه بر این به دلیل مقاوم بودن در برابر رطوبت از خوردگی سقف و یا پوسیدگی مصالح آن جلوگیری می کنند.
سقف شیروانی عایق خوبی در برابر سرما و گرما بوده و باعث صرفه جویی در مصرف انرژی می شود.
این نوع سقف در برابر زلزله و آتش سوزی بسیار مقاوم است.
تنوع رنگ و طرح متریال های مختلف سقف های شیروانی خانه شما را زیباتر کرده و دست شما را در انتخاب باز می گذارد.

قیمت سقف شیروانی به چه عواملی بستگی دارد؟

مهمترین عامل در قیمت تمام شده سقف شیروانی، اندازه و مساحت سقف است. مساحت سقف کل مساحتی است که توسط ورق های سقف پوشانده شده است. پس از مصاحبه سطحی، تعداد به دست آمده بر مساحت ورق ها تقسیم می شود و هزینه های آن بسته به تعداد کاشی ها یا ورق های استفاده شده محاسبه می شود. برای مشاهده قیمت ورق رنگی گالوانیزه ( ورق شیروانی ) به لیست قیمت مربوطه مراجعه نمایید.

یکی دیگر از عوامل موثر بر قیمت، شیب سقف است. به طور کلی، سقف های شیب دارتر نیاز به مقاوم سازی بیشتری دارند. زیرا ارتفاع آنها بیشتر است و باید زیرساخت قوی تری داشت. با در نظر گرفتن این مشکل می توان گفت که میزان مصالح مورد نیاز برای اجرای این سقف ها بیشتر است. علاوه بر این در اجرای سقف شیروانی نیاز به امنیت و دقت بیشتری وجود دارد و به همین دلیل هزینه های آن اغلب بیشتر است.

مصالح به کار رفته در سقف نیز از عوامل موثر بر قیمت آن است. کیفیت، طراحی، زیبایی و دوام متریال ها قیمت آنها را تغییر می دهد. با توجه به اینکه نوع متریال پایه تعیین کننده نحوه ساخت کف می باشد، می توان گفت تاثیر این عامل در قیمت نهایی کار بسیار بیشتر از سایر عوامل خواهد بود.

حتما از قسمت های قبلی متوجه شده اید که هزینه های زیربنایی قسمت زیادی از هزینه سقف مانسارد را تشکیل می دهد. اینکه چه ماده ای برای عایق کاری یا اتصال کویل ها و سوراخ ها به یکدیگر استفاده می شود و نحوه اجرای زیرساخت ها تعیین کننده هزینه خواهد بود.

علاوه بر موارد فوق، هزینه تخریب سقف قبلی در صورت نیاز به بازسازی، نوع معماری سقف، میزان دسترسی به محل پروژه و تردد کارگران و مهندسان، حجم خرید و هزینه اجرا ممکن است شامل محل خرید قطعات و مصالح نیز باشد این مدل از سقف ها کارآمد خواهد بود.

نتیجه گیری

کیفیت و ایمنی ساختمان تا حد زیادی به عملکرد سقف شیروانی بستگی دارد. این سوال که از چه مصالحی استفاده می کنید و فونداسیون و دکینگ سقف را چگونه می سازید از نظر دوام و البته هزینه سقف موثر خواهد بود. هنگام بررسی این موضوع لازم است ابتدا با مهندس ساختمان مشورت شود تا میزان دقیق مصالح مورد نیاز و نحوه اجرای آنها مشخص شود. نکته دیگر اینکه این سقف ها از تنوع بالایی برخوردار هستند و به همین دلیل علاوه بر ایمنی در زیبایی ساختمان نیز تاثیر زیادی خواهند داشت.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا